1. Home
  2. /
  3. EOI-CEPA
  4. /
  5. Què és EOI-CEPA?

Què és EOI-CEPA?

El programa EOI-CEPA

És un programa de col·laboració entre les Escoles Oficials d’Idiomes i els Centres d’Ensenyament de Persones Adultes. En el nostre cas concret, col·laboram amb el CEPA Sa Pobla. En les hores habituals de classe d’anglès, en el CEPA mateix, amb els teus professors, podràs preparar-te per a la realització de les proves d’A1 i A2 de l’EOI. Amb la formalització de la matrícula, podràs presentar-te als exàmens finals i aconseguir el títol.

Quins idiomes s'imparteixen?

En el marc del programa només es pot cursar anglès.

Vols estudiar algun altre idioma? Tenim una àmplia oferta educativa que et pot interessar.

Quins nivells s'imparteixen?

S’ofereixen dos nivells:

  • Bàsic A1 (nivell 1)
  • Bàsic A2 (nivell de certifcat)

Vols estudiar algun altre nivell? Tenim una àmplia oferta educativa que et pot interessar.

Quins centres participen en el programa?

CEPA Sa Pobla

Tutorització acadèmica

Durant el curs t’hauràs de preparar per als exàmens finals. El professor del CEPA i un professor de l’EOI t’acompanyaran i guiaran.

En general hauràs de fer activitats (exercicis/deures) semblants a les de l’examen final per a totes les activitats de llengua. Això inclou exercicis de comprensió escrita i auditiva, escriure algunes redaccions, fer algun simulacre d’examen oral, etc.

A més, els professors t’informaran del format i l’estructura dels exàmens i et donaran estratègies per a afrontar l’examen amb èxit.

Tràmits burocràtics

  1. Participació en el programa: Per a participar en el programa (que només inclou la tutorització) basta que ho demanis al professor del CEPA. Es determinarà quin nivell et convé més. Hi ha places limitades.
  2. Matrícula per als exàmens finals: Per a poder fer els exàmens finals has de formalitzar la matrícula.
  3. Sol·licitud de títol/certificat: A partir de novembre del curs següent, qui hagi aprovat el nivell del qual s’ha examinat podrà sol·licitar un títol (només nivells de certificat) o un certificat acadèmic. El tràmit està subjecte al pagament d’una taxa NO inclosa en la taxa de matrícula.

Normativa de referència

Consultau-la al web de Conselleria.